Steunzolen voor in veiligheidsschoenen

Heb je behoefte aan beter staan en lopen in de veiligheidsschoenen?  Bij ons in de praktijk kan je terecht voor podologische zolen die goed aansluiten in de veiligheidsschoenen. Deze zolen helpen o.a. bij hiel- ,voorvoet, knie- en houdingsklachten. 

Het is belangrijk om te weten dat normale steunzolen niet in de veligheidsschoenen mogen. Wanneer de originele zool uit de veiligheidsschoen gehaald wordt vervalt de CE-markering, je draagt dan een veiligheidsschoen zonder CE-markering, dit betekent voor de wet/verzekering dat je geen veligheidsschoen meer aan hebt. Om dit te voorkomen kunnen wij speciale podologische zolen (Secosol) aanmeten voor in de veiligheidsschoenen zonder dat de CE-markering vervalt.

De registerpodoloog herkent en behandelt klachten aan je voeten en houding die te maken hebben met de stand van je voeten. De voet staat daarbij niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals je knieën, heupen, rug en nek. Omdat werkschoenen en zool een eenheid dienen te vormen met je voet, is de registerpodoloog ook een werkschoenspecialist. Onze registerpodologen zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie Stichting LOOP en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van KABIZ. Lees hier meer over de vergoedingen van de behandelingen door de register-podologen.

 

 

 
 
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren