Korting sparen met ons spaarsysteem 

Klanten blij maken met de best passende schoenen en kleding én de beste service, daar streven we iedere dag naar. Voor onze vaste klanten bieden we nu een gemakkelijk spaarsysteem aan voor leuke kortingen op onze collectie. 

Spaar punten bij elke aankoop 

Ben je vaste klant in onze winkel, dan is het zeker de moeite waard om je in te schrijven voor ons spaarsysteem. Bij elke aankoop in de winkel of via onze webshop spaar je automatisch punten. Voor je het weet heb je voldoende spaarpunten verzameld om ze in te kunnen wisselen voor leuke kortingen op onze dames-, heren-, outdoor- en kidsafdeling. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een van onze medewerkers kan je inschrijven voor het spaarsysteem in onze winkel. We hebben daarvoor eenmalig je naam, adres en woonplaats nodig. Geen pasjes of gedoe, bij elk volgende bezoek is het noemen van je postcode en huisnummer voldoende om je spaarpunten mee te nemen. Je gegevens worden uiteraard alleen gebruikt ten behoeve van het spaarsysteem. 

Spelregels spaarsysteem  

 

  • Je spaart 1 punt per elke besteding van €1,-.  Ook als je een product aanschaft in onze webshop. Het aantal spaarpunten wordt afgedrukt op de kassabon van je aankoop.
  • De spaarpunten worden gekoppeld aan je persoonlijke gegevens. Het is niet mogelijk om je spaarpunten over te dragen aan een ander.  
  • Bij een minimaal aantal spaarpunten van 750, kun je je spaarpunten verzilveren. De waarde van 750 punten is €22,50.  
  • Het is niet mogelijk om je punten in te wisselen tegen contant geld.  
  • Bij de aankoop van afgeprijsde artikelen, aanbiedingen, podologie en schoenreparaties ontvang je geen punten. Gespaarde punten kunnen wel worden verzilverd bij de aankoop van afgeprijsde artikelen. 

Kom je snel langs in onze winkel? Inschrijven is zo gebeurd, zodat je direct kan starten met sparen! 

  

Van Camp Schoenen behoudt zich het recht de nodige consequenties te verbinden aan enig misbruik en indien nodig de spelregels/voorwaarden aan te passen.  

 
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren