Lekker lopen én de mooiste mode

 

 

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Iedere dag gaan we ervoor om klanten blij te maken met de best passende schoenen of kleding. Daarbij staan beleving, kwaliteit en klantgerichtheid centraal. We zorgen voor een perfect totaalplaatje, zodat je altijd tevreden naar buiten loopt. Daar ligt onze gedrevenheid, dat geeft ons energie, dit doen wij al sinds 1975!

Een keuze voor de juiste schoen of kleding begint met onze uitgebreide collecties. Van onze ruime dames- en herenafdeling tot de gezellige fashion-afdeling. Onze outdoor-afdeling met testbaan is bovendien de grootste van Midden-Nederland. We hebben een sterk aanbod aan verschillende lengte- en breedtematen en veel voet- en schoenkennis in huis. 

 

Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor

Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor

Het perfecte totaalplaatje 

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar het perfecte totaalplaatje: we combineren een uitgebreide kennis en deskundig advies met de nieuwste mode op het gebied van schoenen én kleding. Zo bieden we op onze dames- en herenafdeling draagbare en stijlvolle kleding van mooie materialen. Van trendy jurkjes tot fijne overhemden, van hippe casuals tot stoere vrijetijdsmode. Voor uw totale outfit, van kruin tot teen, kunt u dan ook bij ons terecht. Ook op dat gebied bieden we u graag een perfect totaalplaatje!  

Uitgebreide kennis, eerlijk advies 

Onze ruime collecties combineren we met een uitgebreide kennis van voeten en schoenen. Onze medewerkers hebben een oprechte drive om je het beste advies te geven. We verkopen dus niet alleen schoenen en kleding, we denken vooral met je mee! Daarin gaan we ver. Zo kijken we niet alleen naar de lengte van je voet, maar ook naar de breedte. Iedereen is tenslotte verschillend en ook wanneer je een smallere of bredere voet hebt, gaan wij voor de perfecte pasvorm én een ultiem loopcomfort. Waar nodig verrichten we een aantal metingen om je nóg beter van dienst te kunnen zijn. 

Schoenmakerij en voetzorg 

Behalve over een brede collectie en deskundige medewerkers, beschikken we ook over een eigen schoenmakerij, een podologie-afdeling en pedicuresalon. Hier helpen we je ook bij voetklachten graag verder. Onze erkende specialisten adviseren je graag en bieden je altijd de beste voetzorg. Kortom: bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor vind je alles onder één dak voor lekker lopen! 

 
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren