Partner van MisterMadame

MisterMadame: shop online met dezelfde service

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor gaan we voor de beste winkelbeleving. Persoonlijke aandacht, een goed advies én alles onder één dak op het gebied van mode, schoenmode en outdoor. Maar we bieden je ook graag het gemak van online. Daarom vind je onze ruime collectie ook op mistermadame.nl. Hier shop je vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wil je passen of heb je behoefte aan voetzorg van één van onze specialisten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel!

Meest uitgebreide assortiment 

MisterMadame is een samenwerking van Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor met vier andere toonaangevende schoenenwinkels in Nederland: Van Keeken Schoenen uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Noord-Holland), Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg) en Snoeren schoen- en voetspecialist uit Teteringen (Noord-Brabant). Samen bieden we een uitgebreid online assortiment van goede schoenen. Een andere kleur, een andere maat of nét even een andere variant van je favoriete schoen? Wij bestellen deze natuurlijk graag voor je in de winkel, maar je vindt ze ook op MisterMadame.nl! 
 
Bij MisterMadame vind je de ervaring van toen, gecombineerd met de kennis van nu. De beste online shopervaring mét de service van Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor.

Shop online bij MisterMadame

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren