Van Bommel bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Van Bommel schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Van Bommel schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Van Bommel aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Van Bommel schoenen zijn stijlvolle herenschoenen welke ambachtelijk worden gemaakt. Tijdens het makingsproces van een van Bommel schoen vinden er gemiddeld zo’n 280 handelingen plaats. Binnen van Bommel worden er hoge kwaliteitseisen gesteld aan de gebruikte materialen voor de schoenen. Van Bommel is nog steeds trotse familie organisatie welke onder leiding staat van inmiddels de 9e generatie. De collectie bestaat uit verschillende wijdte maten.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren