Soldius bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Solidus schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Solidus schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Solidus aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Solidus is een vertrouwd merk voor schoenen die geschikt zijn voor losse steunzolen. Het Duitse merk is niet alleen in eigen land zeer populair, maar ook in Nederland is het een zeer bekend comfortmerk. Schoenen van Solidus zijn te verkrijgen in diverse breedtematen / wijdtematen van zeer smal (F) tot extra breed (W).

Er zijn ook speciale modellen voor reuma- en diabetespatienten uit de Solicare Soft lijn. Deze schoenen zijn gemaakt van zachte materialen en met zo min mogelijk naden.

Een Solidus schoen is licht van gewicht door de PU loopzool maar geeft toch de juiste steun, ook door de brede loopzool.

Voor voetklachten als hallux valgus (hamerteen), hielspoor, knokkels e.d. raden wij u deze schoen van harte aan.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren