Rembrandt bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Rembrandt muilen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Rembrandt muilen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Rembrant aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Rembrandt word sinds 1946 handgemaakt in Kaatsheuvel. Ze bieden een goede ondersteuning voor elk type voet door een speciale ortopedische voetbed. Doordat er een teengrip in zit blijven de muilen goed aan de voeten zitten tijdens het lopen. De muilen zijn van volledig vervaardigd uit echt leer. Het wordt gemaakt van rundleer. Het voetbed wordt bekleed met een sterk stuk suède leer. De dikke rubberen onderzolen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren