Lowa lage wandelschoenen

Lowa heeft verschillende modellen lage lichte wandelschoenen. Modellen voor in Nederland, zoals boswandelingen, klompenpaden of een korte afstand. Kom naar Van Camp waar je advies kunt krijgen en verschillende modellen kunt passen om de juiste keuze te maken op basis van jouw wensnen.

Lowa lage wandelschoenen

Lowa brede lage wandelschoenen

Bij ons in Lunteren vind je Lowa schoenen met verschillende wijdte maten. Wij hebben schoenen voor smalle- en voor brede voeten. Je voeten worden altijd opgemeten zodat de schoenen perfect bij je voeten passen. Zo kun je mooi vergelijken wat het beste bij de voeten past.

Lowa hoge wandelschoenen

Hoge wandelschoenen van Lowa zijn er in verschillende modellen die geschikt zijn voor uiteenlopende activiteiten. Bij het kiezen van hoge wandelschoenen is het belangrijk om rekening te houden met het type terrein waarop je gaat wandelen, de mate van ondersteuning die je nodig hebt en je voorkeuren. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie wandelschoenen in Lunteren. Bezoek ons en laat je vakkudig adviseren.

Lowa hoge wandelschoenen

Lowa bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Durea schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Durea schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Durea aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Om voor elke tak van outdoorbeleving de beste schoen te leveren, heeft Lowa diverse categorieen outdoor schoenen, te weten ALPINE, BACKPACKING, TREKKING, ALL-TERRAIN CLASSIC, ALL- TERRAIN SPORT, TRAVEL, COLD WEATHER BOOTS, KIDS, CLIMBING. Voor elk wat wils dus. Daarbij zijn er diverse breedtematen dus ook met een extra smalle of extra brede voet kunt u een paar comfortabele Lowa’s aanschaffen. Wij adviseren u graag en nemen daar de tijd voor. In onze winkel is een testbaan waar u kunt voelen hoe de schoenen zich gedragen op ongelijke ondergrond.

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren