Leki bij Van Camp in Lunteren

Leki accessoires

Leki trekking doppen zijn essentiële accessoires voor wandelstokken, ontworpen om je grip en stabiliteit te verbeteren op diverse ondergronden. Deze robuuste rubberen doppen beschermen zowel de stokken als het terrein, waardoor ze ideaal zijn voor avontuurlijke trekking. Dankzij hun duurzame materiaal zorgen Leki doppen voor langdurig comfort en optimale prestaties tijdens je wandeltochten.

Leki trekking doppen

Leki nordic walking stokken

Leki Nordic Walking stokken bieden uitstekende ondersteuning en comfort tijdens wandelingen. Deze stokken zijn lichtgewicht, duurzaam en voorzien van ergonomische handgrepen. Ideaal voor zowel beginners als ervaren wandelaars, verbeteren ze de houding en verlagen de belasting op gewrichten. Geniet van een stabiele, energieke wandelervaring met Leki.

Leki Nordic Walking stokken

Leki trekking stokken

Leki trekking stokken bieden optimale ondersteuning tijdens wandeltochten. Ze combineren duurzaamheid met lichtgewicht materialen, wat zorgt voor comfort en stabiliteit op diverse terreinen. Met verstelbare hoogtes en ergonomische handgrepen verminderen ze belasting op knieën en rug. Ideaal voor zowel beginners als ervaren trekkers die kwaliteit en betrouwbaarheid zoeken.

Leki Trekking stokken

Ben je op zoek naar Leki wandelstokken? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp in Lunteren. Wil je Leki ervaren in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online onze Leki collectie bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan ee afspraak voor personal shoppen.

Maak een winkelafspraak

Het wandelstokkenmerk Leki

Leki, het gerenommeerde wandelstokkenmerk, werd in 1948 opgericht door Karl Lenhart in Kirchheim unter Teck, Duitsland. Wat begon als een passie voor goede skistokken, groeide uit tot een wereldwijd erkend merk voor hoogwaardige wandelstokken. Lenhart's achtergrond als houtbewerker en technieker gaf hem het inzicht en de vaardigheden om innovatieve en duurzame producten te ontwikkelen. Met voortdurende focus op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, heeft Leki zich onderscheiden door geavanceerde technologieën zoals het AERGON-handvat en Speed Lock-snelsluitingen. Nu een toonaangevende naam onder outdoorliefhebbers, combineert Leki functionaliteit met comfort, waardoor elke wandelervaring subliem wordt. Het assortiment bestaat uit o.a. nordicwalking stokken en trekking stokken.

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren