Joya bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Joya schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Joya schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Durea aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Ervaar het heerlijke comfort van Joya, uit liefde voor uw rug. Het positieve effect van een zachte, natuurlijke of elastische ondergrond op het menselijk lichaam is binnen de fysiotherapie al geruime tijd bekend en inmiddels onderbouwd met vele studies. Het zachte en soepele materiaal van de gepatenteerde Joya zool zorgt voor een optimale drukverdeling onder de voet, waardoor overbelasting en drukpunten (zoals bijvoorbeeld bij hielspoor) worden verminderd of zelfs voorkomen. Door de extreme demping van de PU zool wordt de druk op de rug, knieen en heupen verminderd.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren