Ben je op zoek naar Hanwag schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Wij streven naar de beste passende wandelschoenen voor iedereen. Wil je Hanwag schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Hanwag aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

Het schoenenmerk Hanwag

Hanwag is een begrip in de wandelwereld. Al sinds 1921 maakt Hanwag bergwandel- en trekkingschoenen van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over meer dan 100 jaar kennis en levert traditioneel handwerk. Belangrijke kenmerken zijn pasvorm, robuustheid, levensduur en hoogwaardige materialen. Hanwag schoenen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, wijdtematen, categorieen en leesten. Hanwag-schoenen zijn populair onder wandelaars vanwege hun betrouwbaarheid en comfort. Als je overweegt om Hanwag-schoenen te kopen, is het aan te raden om naar Lunteren te gaan waar je deskundig advies kunt krijgen over welk model het beste bij jouw behoeften past. De hanwag schoenen kunnen wij ook voor je verzolen, wij doen dat in onze schoenmakerij met originele onderwerken. 

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren