Hanwag bij Van Camp in Lunteren

Hanwag lage wandelschoenen

Hanwag, een gerenommeerd Duits merk, staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit wandelschoenen, waaronder lage modellen die perfect zijn voor zowel stadsverkenningen als lichte bergwandelingen. Deze lage wandelschoenen combineren duurzaamheid met comfort, dankzij hoogwaardige materialen en vakmanschap. Ze bieden uitstekende grip en stabiliteit, essentieel voor gevarieerd terrein. Hanwag's aandacht voor detail en ergonomische ontwerpen zorgen ervoor dat je voeten goed ondersteund worden, zelfs tijdens korte en langere tochten.

Hanwag lage wandelschoenen

Hanwag hoge wandelschoenen

Hanwag, een gerenommeerd Duits merk, staat bekend om zijn hoogwaardige hoge wandelschoenen. Ideaal voor bergtochten en ruig terrein, bieden ze uitstekende enkelondersteuning en stabiliteit. Met vakmanschap en innovatie zijn Hanwag-schoenen duurzaam, waterdicht en ademend. De combinatie van premium leer en geavanceerde technologie zorgt voor comfort en maximale bescherming, zelfs tijdens de zwaarste wandeltochten. Perfect voor elke serieuze wandelaar.

Hanwag hoge wandelschoenen

Hanwag brede wandelschoenen

De lage brede wandelschoenen van het Duitse merk Hanwag bieden ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Met hun robuuste ontwerp en hoogwaardige materialen zijn ze ideaal voor diverse terreinen. Speciaal ontworpen voor bredere voeten, zorgen ze voor een perfecte pasvorm zonder drukpunten. Of je nu door bossen wandelt of bergen trotseert, Hanwag garandeert stabiliteit en ondersteuning bij elke stap. Een betrouwbare keuze voor elke enthousiaste wandelaar.

Hanwag brede lage wandelschoenen

Hanwag hallux valgus wandelschoenen

De lage hallux valgus wandelschoenen van Hanwag zorgen voor een uitzonderlijk comfort tijdens wandeltochten. Speciaal ontworpen voor mensen met een hallux valgus, bieden deze schoenen extra ruimte bij de voorvoet en een perfecte pasvorm, waardoor elke stap zowel ondersteund als comfortabel is, zelfs op langere tochten. Perfect voor mensen met brede voorvoeten of voorvoetklachten.

Hanwag hallux valgus wandelschoenen

Hanwag smalle wandelschoenen

Hanwag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat geldt ook voor hun smalle wandelschoenen. Deze schoenen bieden een uitstekende pasvorm voor smalle voeten, zonder in te boeten op comfort en duurzaamheid. Perfect voor korte en lange wandeltochten, ze bieden stabiliteit en grip op diverse terreinen. Deze wandelschoenen zijn een betrouwbare keuze voor elke wandelaar

Hanwag smalle wandelschoenen

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

Het schoenenmerk Hanwag

Hanwag is een begrip in de wandelwereld. Al sinds 1921 maakt Hanwag bergwandel- en trekkingschoenen van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over meer dan 100 jaar kennis en levert traditioneel handwerk. Belangrijke kenmerken zijn pasvorm, robuustheid, levensduur en hoogwaardige materialen. Hanwag schoenen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, wijdtematen, categorieen en leesten. Hanwag-schoenen zijn populair onder wandelaars vanwege hun betrouwbaarheid en comfort. Als je overweegt om Hanwag-schoenen te kopen, is het aan te raden om naar Lunteren te gaan waar je deskundig advies kunt krijgen over welk model het beste bij jouw behoeften past. De hanwag schoenen kunnen wij ook voor je verzolen, wij doen dat in onze schoenmakerij met originele onderwerken. 

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren