Floris van Bommel bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Floris van Bommel schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Floris van Bommel schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Floris van Bommel aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!https://www.mistermadame.nl/merken/floris-van-bommel.html?page=1&model%5Bfilter%5D=Geklede+schoenen%2C772

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

 
 

Maak een winkelafspraak

Het schoenenmerk Floris van Bommel

Floris van Bommel is een naam die synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en stijl binnen de Nederlandse schoenenindustrie. Dit familiebedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1734, toen het in Moergestel werd opgericht. Wat begon als een bescheiden onderneming, is uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde schoenmerken van Nederland en ver daarbuiten.
Wat Floris van Bommel onderscheidt, is de bijzondere combinatie van traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpen. De schoenen worden vervaardigd met uitzonderlijke aandacht voor detail en gebruik van de beste materialen. Van kalfsleer uit Italië tot de fijnste suède, elk paar schoenen straalt luxe en duurzaamheid uit. Bovendien blijven innovatie en technologische vooruitgang een centrale rol spelen. Denk hierbij aan de integratie van comfortabele zolen en de toepassing van geavanceerde productietechnieken, zonder dat dit ten koste gaat van de ambachtelijke kwaliteit. Een ander opvallend kenmerk van Floris van Bommel is de veelzijdigheid van hun collectie. Of je nu op zoek bent naar klassieke leren schoenen voor een formele gelegenheid, of trendy sneakers voor een casual look, er is altijd een model dat bij je past. De ontwerpen zijn vaak voorzien van opvallende details, zoals kleurrijke stiksels, unieke patronen en karakteristieke logo’s, die elke schoen een eigen identiteit geven. Dit maakt dat je met een paar Floris van Bommel-schoenen niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt, maar ook een echt fashion statement maakt.
Daarnaast is het merk zich sterk bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo streeft Floris van Bommel naar duurzaamheid in zowel het productieproces als de materialen die worden gebruikt. Er wordt steeds vaker gekozen voor milieuvriendelijke opties zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ook ligt de focus op eerlijke arbeidsomstandigheden, zowel in de eigen fabrieken als bij partners.
Kortom, Floris van Bommel blijft door de jaren heen trouw aan zijn roots van Nederlands vakmanschap, terwijl het merk tegelijkertijd vooruitstrevend blijft. Dit verklaart waarom het zowel nationaal als internationaal een geliefd en gerespecteerd merk is. Voor degenen die op zoek zijn naar schoenen die stijl, comfort en topkwaliteit combineren, is Floris van Bommel de perfecte keuze. De collectie bestaat uit sandalen, pumps, instapperssneakers, geklede schoenen, boots en chelsealaarsjes.

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren