Fitflop bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Fitflop slippers? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Fitflop slippers passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Fitflop aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

FitFlop™ is goed in het maken van schoenen die zorgen voor een optimale loopcomfort. Elke FitFlop™ is voorzien van een zool met Microwobbleboard technologie. Dit zorgt voor een versteviging van de beenspieren en vermindert de druk en spanning op de onderrug en de belasting van de gewrichten.

Draag FitFlops™ om gewoon lekker te lopen, daarnaast ook goed voor mensen met vermoeide voeten, zere voeten of voetklachten zoals bv. hielspoor.

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren