Finn Comfort bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Finn Comfort schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Finn Comfort schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Finn Comfort aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

FinnComfort heren en dames schoenen zijn schoenen waar uw hele lichaam rustgevend op reageert. De optimale pasvorm verzekert u van een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. 

Heeft u een eigen voetbed? Door het losse voetbed van de Finn Comfort-schoen te verwijderen kunt u uw eigen voetbed in de Finn Comfort schoen dragen. 

Finn Comfort Schoenen zijn te verkrijgen voor smalle, normale, brede en extra brede voeten. 

Ervaar ook de Finnamic Schoen, welke speciaal ontwikkeld is voor hielklachten en/of voor pijnlijke voorvoeten. De Finnamic Schoen wikkelt door de rondere vorm beter af en lopen gaat als het ware vanzelf. Ook de Finnamic is verkrijgbaar in diverse wijdtematen. 

Finn Comfort bij Van Camp in Lunteren

 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren