Dolomite bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Dolomite schoenen? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor! Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor streven we naar lekker lopen en de mooiste mode voor iedereen. Wil je Dolomite schoenen passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Dolomite aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete schoenen shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

De Dolomite schoen is een Italiaanse lifestyle schoen die geinspireerd is op de bergschoenen. Schoenen van Dolomite voldoen geheel aan de huidige trend. De Dolomite schoen heeft de eigenschappen van een wandelschoen, het uiterlijk is echter eigentijds en haast frivool.  

De Vibram zool met schokabsorberende tussenzool maken deze schoen geschikt voor multifunctioneel gebruik, van reizen, citytrips tot normaal dagelijks gebruik. Dolomite schoenen zijn er in hoge- en lage uitvoeringen, in diverse kleuren en nu ook in meshmaterialen. En, herkenbaar aan het Italiaanse vlaggetje! 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren