Catwalk Junkie bij Van Camp in Lunteren

Ben je op zoek naar Catwalk Junkie kleding? Dan ben je aan het juiste adres bij Van Camp - Fashion - Outdoor!  Wil je Catwalk Junkie kleding passen in de winkel, dan ben je meer dan welkom bij ons in Lunteren. In onze winkel bieden we je een optimale service en persoonlijk advies. Je kunt ook online ons Catwalk Junkie kleding aanbod bestellen op mistermadame.nl. MisterMadame is onze webshop, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week online je favoriete kleding shopt. Het gemak van online met de kennis en service die je van ons gewend bent!

Catwalk Junkie bestaat sinds 2009. De naam is ontleend aan het feit dat de laatste trends en stijlen nauwkeurig in de gaten worden gehouden door een creatief  team van Catwalk Junkie.

De collectie van Catwalk Junkie bestaat uit originele, draagbare mode waarin je je prettig en comfortabel voelt maar ook een tikkeltje apart!

 
 

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen.

 
 

Maak een winkelafspraak

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren