Amako bij Van Camp in Lunteren

 

 

Amako slippers & muilen

Amako staat al meer dan 50 jaar garant voor topkwaliteit Zweedse muilen. Ons anatomisch gevormd voetbed biedt ongeëvenaard comfort, en de perfecte pasvorm gecombineerd met oerdegelijk rundsleder resulteert in een robuust kwaliteitsproduct. Amako muilen zijn ideaal voor de veeleisende drager die niets minder dan het beste verwacht.

Amako slippers & muilen

Zien we je snel?

Wil je zeker weten dat je direct geholpen wordt en dat je rustig kunt shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak dan een afspraak voor personal shoppen. 

 

Maak een winkelafspraak

Het schoenmerk Amako

Al meer dan 50 jaar staat Amako garant voor topkwaliteit met zijn Zweedse muilen. Bekend om het ongeëvenaarde comfort dankzij ons anatomisch gevormde voetbed, biedt Amako de perfecte pasvorm. Het gebruik van robuust dik rundsleder zorgt voor een oerdegelijke kwaliteit, wat onze muilen uitermate geschikt maakt voor de veeleisende drager. Een Amako muil is niet zomaar een schoeisel, maar een kwaliteitsproduct dat vakmanschap en duurzaamheid uitstraalt. Dankzij onze jarenlange ervaring en toewijding aan perfectie, kunt u rekenen op optimaal draagcomfort en een lange levensduur. Amako, synoniem voor traditioneel vakwerk en ongeëvenaarde kwaliteit. Bekijk hier de collectie van Van Camp.

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren