Van Camp Lunteren

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor geloven we in goed. Goede merken, goed advies, goede service. Dat vind je terug in alles wat wij doen. Van een eerlijk advies tot deskundige voetzorg, van shoppen op afspraak tot onze eigen schoenmakerij, hieronder zetten we onze services graag voor je op een rij!

 

Shoppen op afspraak

Wil je shoppen met alle tijd en aandacht van onze medewerkers? Maak een afspraak voor personal shoppen!

Maak direct een afspraak

Eerlijk en deskundig advies

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor kun je rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Wij werken, samen met onze eigen schoenmakerij en afdeling Voetzorg, aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen.

Comfortschoenen specialist

Bij ons vindt je een zeer uitgebreide collectie comfortschoenen van de betere schoenmerken. Deze schoenen zijn zo gemaakt waardoor je veel beter en makkelijker kunt lopen. Het dragen van een paar goede schoenen maakt echt het verschil!

Eigen schoenmakerij

In onze eigen schoenmakerij kun je terecht voor al je schoenreparaties. Onze meester-schoenmaker biedt een breed scala aan diensten, waaronder ook afwikkelvoorzieningen. Tevens zijn we gespecialiseerd in het verzolen van wandelschoenen. Voor het slijpen van schaatsen kun je ook bij ons terecht.

meer over de schoenmakerij

De juiste voetzorg

Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor beschikt over een afdeling Voetzorg in eigen huis. Op die manier combineren we een goed advies over de perfect passende schoenen met extra zorg voor je voeten!

Meer over voetzorg

Spaar voor korting

Ben je vaste klant in onze winkel, dan is het zeker de moeite waard om je in te schrijven voor ons spaarsysteem. Bij elke aankoop in de winkel of via onze webshop spaar je automatisch punten. Voor je het weet heb je voldoende spaarpunten verzameld om ze in te kunnen wisselen voor leuke kortingen op onze dames-, heren-, outdoor- en kidsafdeling.

Meer over het spaarsysteem

24/7 shoppen op MisterMadame.nl

Een unieke combinatie van de service van Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor én het gemak van online. Dat is onze webshop MisterMadame.nl. Je shopt er 24/7 je favoriete schoenen en fashion!

Meer over MisterMadame

Gratis parkeren

Bij Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor kun je altijd gratis parkeren! Dat kan zowel op ons eigen terrein als op openbaar terrein, met blauwe kaart. Ons eigen parkeerterrein bevindt zich achter de winkel; hier vind je ook een ingang. Volg hiervoor Julianaplein 9, postcode: 6741 AV.

Schaatsen slijpen

Voor het slijpen van schaatsen zoals noren, klapschaatsen, kunstrijders en ijshockeyschaatsen kun je bij ons terecht. Wij beschikken over verschillende professionele slijpmachines om schaatsen schaatsklaar te maken.

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren