LEKKER LOPEN WEKEN…

...bij Van Camp!

De MisterMadame Lekker Lopen Weken: van 3 tot en met 15 juni is het weer zover! Tijdens deze twee weken geniet je van diverse toffe winacties, events en giveaways in alle aangesloten winkels, dus ook bij Van Camp Schoenen & Fashion! Lees snel verder en ontdek de acties in onze winkel.

Schoen-APK dagen

Op 5, 7, 12 & 14 juni ben je bij ons van harte welkom om je schoenen eens goed na te laten kijken. Je kunt gratis één paar schoenen aanbieden, waarna onze schoenspecialisten ze zullen nakijken, reinigen en poetsen. Natuurlijk adviseren we je ook over het onderhoud van je schoenen. Zijn er reparaties nodig? Dan informeren we je graag over de kosten en voeren we de reparatie voor je uit.

 

Gratis voetencheck

Voet-, enkel- of knieproblemen? Vergroeiingen of afwijkingen aan je voeten? Diabetes of reuma? Overbelasting- of vermoeidheidsklachten? Heb je vragen over jouw voeten, je voetproblemen en wat voor jou de juiste schoenen zijn? Kom dan 14 juni langs tijdens de GRATIS voetencheckdag in onze winkel en laat jouw voeten controleren! Een afspraak maken is niet nodig, je kan gewoon binnenlopen. Tot dan!

 

Win een weekendje Terschelling!

Heerlijk een weekendje tot rust komen op Terschelling, mét verblijf bij de Walvisvaarder... je kunt het winnen! Tijdens de Lekker Lopen Weken geven deze editie weer zo’n weekendje, ter waarde van €574,-, weg bij een aankoop in onze winkel vanaf €99,95! Je krijgt een kaartje waarop je je gegevens kan invullen om mee te doen aan de loting. Wie weet zit jij straks heerlijk een kopje koffie te drinken op het strand... veel succes!

Giveway een MisterMadame beachball set!

Heerlijk flaneren over de boulevards of toch liever lekker sportief bezig zijn? De vroege vogel die ’s morgens voor minimaal €150,- in onze winkel besteedt, krijgt tijdens de Lekker Lopen Weken een Mister Madame beachball set cadeau! Dé musthave voor je volgende zonvakantie. Wees er snel bij, want op is op!

 

Win win win... Durea sandalen!

Het houdt maar niet op met de giveaways! Via de social media kanalen van Mister Madame kun je meedoen aan een supertoffe winactie, namelijk een paar goudkleurige sandalen van Durea! Houd de Facebook- en Instagrampagina daarom goed in de gaten en doe mee!

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren