LEKKER LOPEN WEKEN…

...bij Van Camp!

Van 11 april tot en met 24 april is het zo ver: de Lekker Lopen Weken van MisterMadame! Geniet van diverse toffe acties, giveaways en evenementen bij Van Camp Schoenen in Lunteren en alle andere aangesloten winkels in Nederland. Nieuwsgierig geworden? We hebben de acties hieronder vast voor je op een rijtje gezet! 

 

XSENSIBLE WANDELEVENT

Op zaterdag 29 april organiseert van Camp Outdoor nog een wandeling met lunch. Deze dag kun je wandelschoenen van het merk Xsensible uitproberen tijdens een leuke wandeling "rondje om de koepel".   

Lijkt je het leuk om een paar Xsensible wandelschoenen uit te testen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar info@vancampschoenen.nl of bel 0318 - 482520. Geef je op voor donderdag 27april en vermeld gelijk even je schoenmaat voor een Xsensible testpaar. 

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers, de kosten bedragen €12,50. Vond je de schoenen fijn lopen en wil je deze graag aanschaffen? Dan krijg je de geïnvesteerde €12,50 als korting!

 

SCHOENEN APK-DAGEN

Happy shoes - Laat gratis je schoenen poetsen* en checken op gebreken tijdens onze schoen apk-dagen op zaterdag 15 en vrijdag 21 april. Is er een reparatie nodig? Dan informeert onze schoenmaker je graag over de kosten en voeren we de reparatie voor je uit.  *Eén paar per klant.

 

HIELSPOOR INLOOPDAG 

Hielspoor is een veel voorkomend voetprobleem wat onze voetenspecialisten vaak tegenkomen. Heb jij ook last van deze vervelende voetklacht of wil je dit juist voorkomen? Kom dan op zaterdag 22 april langs in de winkel en krijg persoonlijk advies bij één van onze podologen.

 

GIVEAWAY: SAICARA VOETCRÈME 

Tijdens de Lekker Lopen Weken, van 11 tot en met 23 april, krijg je bij besteding vanaf €99,95 een voetcrème cadeau, zolang de voorraad strekt. De actie is geldig in de winkel en online. 

 

WIN EEN WEEKENDJE TERSCHELLING! 

win tijdens de Lekker Lopen Weken van 11 t/m 23 april een weekendje Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen (t.w.v. €574,-)! Bij een aankoop in onze winkel vanaf €99,95 vul je eenvoudig je gegevens in waarna je direct meedoet met de loting. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan meteen in voor onze winkelnieuwsbrief én de nieuwsbrief van MisterMadame! 

Dat mag je écht niet missen, zien we je snel in Lunteren?

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren