Welke wandelschoenen heb je nodig?

In de Outdoor Afdeling bij Van Camp Schoenen vind je een zeer uitgebreide collectie wandelschoenen van topmerken zoals Lowa, Hanwag, Meindl, Dolomiti en On Running. Omdat niet iedere voet hetzelfde is, verkopen wij ook wandelschoenen in zeer kleine en grote breedte- en lengtematen en in diverse materialen (leer, nubuck, high-tech materialen, chroomvrij gelooid leer, waterdicht, goretex). 

Een wandelschoen is geen gewone schoen en het aanmeten van wandelschoenen vergt dan ook de juiste kennis. Welke wandelschoen voor jou geschikt is hangt van veel factoren af. Er zijn diverse categorieën wandelschoenen en het is heel belangrijk om te bepalen welke schoen voor jouw doel het meest geschikt is. Ga je op vlak terrein wandelen of in de bergen? Maak je kortere of langere wandelingen? Wandel je op asfalt of op bosgrond? Of ga je stadswandelingen maken en wil je daarvoor een schoen met een wat modieuzere uitstraling? Laat ons je wensen weten en wij kijken welke schoen het beste bij je past!

Van Camp Schoenen heeft in haar Outdoor Afdeling een zeer gespecialiseerd en ervaringsdeskundig team dat je alles kan vertellen over materialen, pasvormen, leesten en categorieën wandelschoenen.    

Onze professionals

  • Ard ten Hoor: register podoloog, wandelschoenenspecialist 
  • Renke ten Hoor: register podoloog, meesterschoenmaker, wandelschoenenspecialist 
  • Chantal Schouten: wandelschoenenspecialist 
  • Jeanette Boers: wandelschoenenspecialist 
  • Peter ten Hoor: wandelschoenenspecialist 
  • Anne-Marthe Verweij: wandelschoenenspecialist 
  • Lian Klinker: wandelschoenenspecialist 

We werken daarnaast ook samen met een medisch pedicure en een fysiotherapeut, zodat wij ook op die gebieden deskundig advies kunnen bieden. 

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Kom je bij ons om een paar wandelschoenen aan te schaffen, dan worden allereerst je voeten opgemeten. Een wandelschoen is niet vergelijkbaar met een gewone schoen en dient aan andere eisen te voldoen. Bij een wandelschoen is het zeer belangrijk dat je voeten zich goed voelen in de schoenen en dat je tenen voldoende ruimte hebben om te bewegen. Daarom is zowel de juiste lengtemaat als de juiste breedtemaat van groot belang. In onze collectie hebben wij niet alleen de “gewone” breedtematen, maar ook extra brede en extra smalle schoenen. Er is zelfs een speciaal model voor voeten met een hallux valgus. Je kunt de pasvorm van de diverse modellen testen op onze professionele testbaan, die zich op de wandelafdeling in onze winkel bevindt. 

Indien je extra ondersteuning nodig hebt of je eigen steunzolen in je wandelschoenen wilt dragen, hebben wij professionele inlegzolen in diverse hoogtes. We bekijken samen welke ondersteuning het meest comfortabel is. De voeten zijn de basis van het lichaam en dus is het belangrijk dat wij onze voeten de aandacht geven die zij verdienen.  

Wandelkleding

Naast een paar fijne wandelschoenen is het ook prettig om wandelkleding te dragen. Bij wandelkleding is het van belang om soepele en voor jouw doel geschikte wandelkleding te dragen. Comfortabel, waterdicht, winddicht, lichtgewicht. Laat je bij ons adviseren over outdoorkleding, wandelstokken en diverse andere accessoires. 

Bij Van Camp Schoenen, Fashion en Outdoor verkopen wij niet alleen wandelschoenen- en wandelkleding. Je kunt bij ons ook terecht voor mode- en comfortschoenen, kinderschoenen en dames- en herenkleding. Verder helpen onze gespecialiseerde medewerkers mensen met houdingsklachten, maken zij steunzolen, schoenaanpassingen en verzorgen zij voetbehandelingen. Op deze manier kunnen wij een totaalpakket bieden aan onze klanten. 

Wij verwelkomen je graag in onze winkel in Lunteren op de Veluwe. Na aanschaf van een paar wandelschoenen kun je direct prachtige wandelingen maken in de uitgestrekte bossen van Lunteren en omgeving!

Outdoorschoenen bij Van Camp

 
 
 
terug naar overzicht
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren