Ook voor houdings- en voetklachten ben je bij ons aan het juiste adres!

Van Camp is gespecialiseerd in het aanmeten van steunzolen, schoenaanpassingen, afwikkelvoorzieningen en voetbehandelingen. Wat wij dagelijks tegenkomen, is dat veel mensen onderschatten hoe belangrijk je voeten zijn. Het is de basis van je lichaam, aldus de register-podoloog.

Problemen met de knie, heup of rug kunnen hun oorsprong hebben in een verkeerde of slechte houding.  Schoen en zool horen een eenheid te vormen met de voet. Daarom is de registerpodoloog ook een schoenspecialist. Podologie is voetkunde. De voet staat daarbij dus niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals je knieën, heupen, rug en nek. Vaak is er alleen sprake van symptoombestrijding, terwijl je veel beter op zoek kunt gaan naar de oorzaak om het probleem of de blessure definitief te verhelpen.

Wij gaan zoveel mogelijk uit van het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam, zeker bij kinderen. Wij starten met een uitgebreid onderzoek inclusief loopanalyse. Vanuit daar stellen wij een behandelplan op. Dit in combinatie met oefeningen, advies voor goede schoenen en eventueel andere therapieën. Onze registerpodologen zijn aangesloten bij Stichting Loop, de brancheorganisatie van podologen.  

Een afspraak maken? Neem contact met ons op!

terug naar overzicht
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren