Oofos

Een sneller herstel met oofos recorvery footwear.

Na een sportieve wandeling of vermoeiende dag op je voeten verdienen je voeten rust om de volgende dag er weer tegen aan te kunnen.

OOfos is ontworpen je voeten, gewrichten en onderrug sneller te helpen herstellen dan welk ander type schoeisel. Waarom? Omdat je voeten het verdienen, ervaar het zelf.  

WAT MAAKT OOFOS UNIEK?    

ABSORBEERT MEER SCHOKKEN DAN ANDERE MATERIALEN

(Sport)schoenen zijn ontworpen om meer 'rebound' te geven en je te helpen met een voortgaande beweging. Het revolutionaire materiaal OOfoam doet het tegenovergestelde. OOfoam absorbeert 37% meer impact bij elke stap dan traditionele dempingsvormen.

REDUCEERT STRESS OP VOETEN, GEWRICHTEN EN ONDERRUG

Je voeten en gewrichten hebben het zwaar op een harde ondergrond. Stap in een paar OOfos na een training of vermoeiende dag op je voeten, dit resulteert in minder stress op je voeten, gewrichten en onderrug. OOfos helpt je lichaam en geest sneller te herstellen!

ONDERSTEUNT DE VOETBOOG

In tegenstelling tot normaal schoeisel, is het gepatenteerde OOfos voetbed zo ontworpen dat de voetboog perfect ondersteund wordt. Op deze manier wordt de druk op voeten, gewrichten en onderrug verlicht.

DRAAGT BIJ AAN NATUURLIJKE AFWIKKELING

OOfos, biomechanisch ontworpen, beweegt mee met zowel je voet als de grond. Het zachte, flexibele OOfoam materiaal zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet.

terug naar overzicht
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren