Meet MisterMadame!

Voor welke schoen of kledingstuk je ook komt, in onze winkel verwelkomen we je graag met een flinke dosis persoonlijke aandacht. En... vanaf heden ook online!

Samen met vier andere schoenmode-experts door heel Nederland, hebben we een online webshop gerealiseerd, genaamd MisterMadame. Dé plek waar vakmanschap, historie én de specialisaties van alle winkels wordt gecombineerd.

Ons familiebedrijf heeft hiervoor de handen ineen geslagen met vier andere prachtige familiebedrijven uit de schoenenbranche. MisterMadame is een samenwerking tussen Van Keeken uit Alpen aan den Rijn (Zuid-Holland) Van Lier Schoenen uit Belfeld (Limburg), Snoeren Footfashion uit Teteringen (Noord-Brabant), Van Schijndel uit Hilversum (Zuid-Holland) en wijzelf. De passie voor 'de juiste schoen voor elke voet' is wat ons samenbracht. Wij zijn het erover eens dat de betrouwbare garantie die je in onze winkels krijgt, ook online beschikbaar moet zijn.

Door onze samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen en kleding. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.

Niet alleen voor de beste schoenen en kleding ben je bij MisterMadame aan het juiste adres. Ook voor het beantwoorden van vragen over mode en voetzorg én voor persoonlijk shopadvies staat MisterMadame graag voor je klaar. Online via de website, de telefoon of de chat, maar ook in onze winkel, zoals je van ons gewend bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.mistermadame.nl

terug naar overzicht
1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren