Welkom op de grootste wandelafdeling van Midden-Nederland!

Ga je lekker naar buiten? Dan mag een bezoek aan de grootste wandelschoenenafdeling van Midden-Nederland niet ontbreken. Hier komen klanten vanuit de hele regio om zich te laten adviseren, én om met de juiste schoenen, kleding en/of accessoires op pad te gaan! Op basis van je voeten en de activiteit die je wilt gaan verrichten, zoeken wij graag de passende schoen voor je.

Waarom Van Camp? Wij geven je een eerlijk en deskundig advies voor passende schoenen. Onze schoenencollectie bestaat niet alleen uit lengtematen (maat 35-52), en op de categorie van de schoen (A t/m C), maar ook op wijdtematen. Daarom durven we met een gerust hart te zeggen: elke voet die bij ons komt, kunnen wij bedienen. Goed om te weten: naast onze grote collectie van wandel- en bergschoenen hebben we ook rugzakken, wandelstokken, broeken, sokken en meer. Dit uitgebreide assortiment combineren we met veel knowhow, door o.a. registerpodologen. Ook voor het verzolen van wandelschoenen kunt je bij onze meester-schoenmaker terecht. We nemen graag de tijd om je optimaal te kunnen helpen!

Review: "Gekomen voor wandelschoenen. Er wordt alle tijd genomen om verschillende schoenen te proberen, totdat de perfecte schoen is gevonden"

 

Wil je een afspraak maken?

Klik dan linksonderin op "MAAK EEN WINKELAFSRPAAK"

 

Onze Outdoormerken

1.000m2 schoenmode en kleding

1.000m2 schoenmode en kleding

Dé wandelschoenen <br> specialist van Midden-Nederland

Dé wandelschoenen
specialist van Midden-Nederland

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De beste voetzorg <br> in eigen huis

De beste voetzorg
in eigen huis

Gratis parkeren

Gratis parkeren